#

Микроблейдинг

Микроблейдингът е сравнително нов, ръчен метод в перманентния грим, с помощта на който, чрез микроостриета се рисуват фини, ясни и отчетливи косъмчета.

#

Ламиниране на мигли

Ламинирането на мигли е напълно безопасна и безвредна процедура, чрез която се удължават, удебеляват, извиват и заздравяват естествените мигли.

#

Курс по Микроблейдинг

4 – дневен професионален Курс по Микроблейдинг. В края на обучението получавате – Удостоверение за специалност “Микроблейдинг”.

Услуги

Микроблейдингът е сравнително нов, ръчен метод в перманентния грим. При него, с помощта на микроостриета се рисуват фини, ясни и отчетливи пропези в най-горния слой на кожата (епидермис) и по този начин постигаме максимално естествен вид на веждите. Той е усъвършенстван отговор на вече познатите ни методи за класически перманентен грим, татуиране и др. Микроблейдинг се класифицира като полу перманентен грим, поради различните резултати, които постигаме в сравнение с класическата пигментация, затова е и по малотраен от нея. Трайността му е около година, година и половина, в зависимост от вашия тип кожа.

Ако не сте доволни от формата на веждите си, желаете по-дебели или по-плътни вежди, искате да обновите вашия поглед или просто желаете перфектни вежди, не се колебайте да си ги позволите!

  1. Почистване и дезинфекциране на зоните на веждите;
  2. Поставяне  на обезболяващ крем;
  3. Изчисляване на симетрията на веждите;
  4. Предварително скициране на веждите, до постигане на желания резултат от клиента;
  5. Нагласяне на цвета на пигмента спрямо Вашата кожа и коса;
  6. Щриховане на косъмчетата до постигане на желания резултат от клиента;
  7. Слагане на пигмент върху веждите, който се оставя за около 10 мин;
  8. Избърсване на цвета;
  9. Повтаряне на щриховането и слагането на пигмента върху веждите;
  10. Нанасяне на крем и даване на инструкции за третиране след процедурата.

Процедурата отнема около 1 – 1.50 часа.

Процедурата е почти безболезна, с минимално подуване и леко зачервяване на кожата.

В света на козметиката се предлагат все повече и повече услуги и процедури за нежния пол, стараещи се да ни направят още по-красиви и атрактивни. Една от тези успешни процедури е ламинирането на мигли.

Целта на ламинирането, разбира се, е да се постигне естествен вид, използвайки натурални продукти. Миглите се извиват трайно, при нужда се боядисват, подреждат се равномерно по целия клепач и се запичат с КЕРАТИН.

Кератинът може да подейства като терапия на вашите мигли, прави ги по-плътни, визуално по-дълги и лъскави. Тази процедура е добра алтернатива на вече познатите на пазара процедури, а именно поставяне на изкуствени мигли, косъм по косъм, снобчета, серум на растежа и други. Тези процедури за съжаление могат сериозно да увредят нашите естествени мигли при неправилно изпълнение.

С натуралните си съставки, ламинирането може да бъде лечение за вас!